Personal training- ja fysioterapiapalveluiden ero ja hinnasto

Tarvitsetko personal traineria vai fysioterapeuttia tavoitteidesi tueksi?
Saat toki molemmat samassa paketissa mutta palvelun hinnassa on hieman eroa riippuen siitä onko kyseessä personal training vai fysioterapia.

Fysioterapia -palvelut ovat tarpeen, kun Sinulla on joku arkeasi tai harjoitteluasi haittaava tuki- ja liikuntaelimistön vaiva, kuten vaikkapa alaselkä- ja niskakipu. Tavoitteenasi voi olla esim. kivuista eroon pääseminen sekä -10 kg:n painonpudotus. Fysioterapiapalveluiden alv on 0%.

Personal training -palvelut tulevat kyseeseen silloin kun Sinulla ei ole mitään mainittavaa tuki- ja liikuntaelimistön vammaa tai vaivaa, vaan tavoitteenasi on esim. pudottaa painoa tai kiinteytyä. Personal training -palveluiden alv on 24%.

Ohjaan Espoossa (mm. Leppävaara) sekä Helsingin alueella. Tapaamiset kotonasi onnistuvat myös sopimuksen mukaan.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jos ei natsaa, niin et maksa mitään!


HINNASTO

Fysioterapia (alv 0%)
1 x 60 min / 105 eur

Personal training (alv 24%)
1 x 60 min / 110 eur
10 x 60 min / 1050 eur
20 x 60 min / 2000 eur
Hinnat sis. alv 24%


Valmennan myös etänä, käytössä mm. Teams, Zoom ja FaceTime.

ETÄVALMENNUS -HINNASTO:

Treeniohjelman teko / 50-150 eur
Online -etävalmennus 60 min / 70-80 eur
Fysioterapeuttinen puhelinkonsultaatio 15-30 min / 15-30 eur (alv 0%)
Ruokapäiväkirjan analysointi ja palautteen anto / 55 eur (sis. alv 24%)
Tavoitteitasi palvelevan ruokailumallin teko / 110 eur (sis. alv 24%)

Treeniohjelmien ja etävälmennuksen hinta määräytyy tuntihinnaston mukaisesti, esim. 1-jakoinen treeniohjelma 50 eur ja 3 -jakoinen treeniohjelma 150 eur. Fysioterapia-asiakkaille online etävalmennus 70 eur (alv 0%) ja Personal training -asiakkaille 80 eur (sis. alv 24%). Ravintovalmennus ja ruokapäiväkirja-analyysit ovat aina personal training -palveluita, joissa alv on 24%.

Esimerkki etäprojektista:
Haluat aloittaa kuntoilun ja terveellisemmän elämän, ehkä jopa pudottaa painoa ja kiinteytyä. Teen Sinulle koti- tai ulkotreeniohjelman Syke Tribe -ohjelmistoon, josta voit omilla tunnuksillasi katsoa videot liikkeistä, joilla varmistat oikeat suoritustekniikat. Voimme myös ottaa online -tapaamisia etänä, jolloin pystyn kommentoimaan suoritustasi livenä. Puhelinkonsultaatio mahdollistaa kysymykset aina tarvittaessa, arkisin klo 9.00-19.00 välillä. Ruokapäiväkirjan analysointi sekä ruokailumallin teko kannattaa myös yhdistää projektiin mukaan, ainakin jos toiveena on painonpudotus ja kiinteytyminen.