Personal trainer Kirsi Jokelainen

Olen vankalla ammattitaidolla sekä yli 8 vuoden työkokemuksella varustettu personal trainer ja fysioterapeutti. Ohjaan asiakkaitani Espoossa sekä Helsingin alueella. Työssäni parasta on ihmisten auttaminen, on hienoa seurata vierestä valmennettavan kehitystä ja olla mukana onnistumisissa. Valmentajana olen empaattinen mutta jämäkkä, hyvää huumorintajua unohtamatta.

Personal training- ja fysioterapia -osaamiseni sekä kokemukseni pohjautuu vahvasti kuntosaliharjoitteluun. Vuosina 2011-2013 olin hyvin kiinnostunut kehonmuokkauksesta ja fitness -urheilusta, jopa siinä määrin että suunnittelin kisaamista. Ikävä kyllä aika ei ollut tuolloin suotuisa tälle tavoitteelle ja kovat alaselkäkivut estivät haaveen toteutumisen. Toki muitakin lajeja on tullut vuosien varrella kokeiltua, juoksin mm. Helsinki City Maratonin v. 2009. Viimeisimpänä valloituksena marraskuussa 2020 aloitettu Crossfit -harrastus, joka on kieltämättä osoittautunut juuri minulle sopivaksi lajiksi. Haen monesti inspiraatiota myös valmennettavieni treeneihin näistä sydäntäni lähellä olevista urheilumuodoista (Fitness -lajit ja Crossfit).

Minulla on myös paljon omakohtaista kokemusta kivun aiheuttamista haasteista sekä treenissä että arjessa. Kivun ei tarvitse hallita elämää ja harjoitteluasi, vaan aina löytyy keinoja liikkua ja tehdä asioita.

Personal trainer Fysioterapeutti Kirsi Jokelainen