Ota yhteyttä


ETÄVALMENNUS -50% NORM. HINNOISTA!


Älä anna vallitsevan tilanteen lannistaa motivaatiotasi liikkumiseen,
vaihtoehtoja löytyy AINA.

Pistä koronalle kampoihin ja aloita elämäntapamuutos nyt, ei vasta kriisin jälkeen. Liikunta sopivissa määrin ja terveellinen ruokailu edistävät vastustuskykyä ja terveyttä. Älä mene siis ojasta allikkoon ja pistä suunnitelmiasi jäihin, vaan toteutetaan ne yhdessä, koronapelko ei ole este liikkumiselle!


HINNASTO / sis. alv 24%

Koti- tai ulkotreeniohjelma / 45 eur
Online etävalmennus 60 min / 45 eur
Puhelinkonsultaatio 15 min / 15 eur
Ruokapäiväkirjan analysointi ja palautteen anto / 35 eur
Tavoitteitasi palvelevan ruokailumallin teko / 50 eur


Esimerkki etäprojektista:
Haluat aloittaa kuntoilun ja terveellisemmän elämän, ehkä jopa pudottaa painoa ja kiinteytyä. Teen Sinulle koti- tai ulkotreeniohjelman Syke Tribe -ohjelmistoon, josta voit omilla tunnuksillasi katsoa videot liikkeistä, joilla varmistat oikeat suoritustekniikat. Voimme myös ottaa online -tapaamisia etänä, jolloin pystyn kommentoimaan suoritustasi livenä. Puhelinkonsultaatio mahdollistaa kysymykset aina tarvittaessa, arkisin klo 9.00-19.00 välillä. Ruokapäiväkirjan analysointi sekä ruokailumallin teko kannattaa myös yhdistää projektiin mukaan, ainakin jos toiveena on painonpudotus ja kiinteytyminen.


NYT koko paketti TARJOUSHINTAAN 150 eur!
Sisältää treeniohjelman, 2 x online etävalmennuksen, 2 x 15 min puhelinkonsultaation, ruokapäiväkirjan analysoinnin ja palautteen sekä ruokailumallin teon.


Kirsi Jokelainen
Personal Trainer, Fysioterapeutti
kirsi.jokelainen@routatraining.com
p. 050 5335 277