Personal training

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, jossa Sinun tavoitteesi ja niissä onnistuminen ovat keskiössä. Yleisimpiä tavoitteita ovat painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus ja voiman lisääminen.

Harjoittelu kanssani tapahtuu kuntosalilla, kotonasi tai ulkoliikuntapaikoilla, Espoossa (mm. Leppävaara) ja Helsingin alueella sopimuksen mukaan. Personal training- ja fysioterapia -osaamiseni perustuu vahvasti tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen kuntoutukseen, toimintakyvyn parantamiseen, lihasmassan ja -voiman kasvatukseen sekä kehonmuokkaukseen. Jos harrastat esim. kestävyyslajeja kuntosaliharjoittelu voidaan ohjelmoida lajiasi ja tavoitteitasi tukevaksi treenimuodoksi.


Kannattaako minun palkata itselleni personal trainer?

Voit olla aloittelija tai jo kokenut harjoittelija, kenen tahansa on mahdollista hyötyä personal trainer- ja fysioterapiapalveluista. Olipa kyseessä elämäntapamuutoksen teko tai jo aktiivisesti treenaavan henkilön kehityksen tasannevaihe, oma valmentaja auttaa ja tukee pääsemään tavoitteissa eteenpäin.


Miten fysioterapia eroaa personal training -palveluista?

Fysioterapia kanssani on aktiivista terapeuttista harjoittelua, jonka tavoitteena on minimoida liikkumisesta aiheutuvaa kipua, parantaa elämänlaatua sekä arjessa jaksamista. Fysioterapeuttisen harjoittelun ja ohjauksen tarkoituksena on korjata virheellisiä liikemalleja kehon eri osien liikekontrollia parantamalla. Hyvä liikekontrolli ennaltaehkäisee myös vammoja sekä mahdollistaa liikkeen ohjautumisen oikeille lihasryhmille, joten siitä on valtavasti hyötyä myös kehonmuokkauksessa ja voimailussa.

Fysioterapeuttinen ote toteutuu luonnollisesti myös Personal training -palveluissani. Varmistan että harjoittelusi on mahdollisimman tehokasta mutta samalla turvallista. Paras tapa ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelimistön vammoja on varmistaa oikeanlaiset treenitekniikat asiantuntevan personal trainerin ja fysioterapeutin avulla.

Personal Trainer -palveluita ja fysioterapiaa Espoossa (mm. Leppävaara) sekä Helsingissä.