Personal trainer is back in business! Hommat jatkuu taas Espoon Leppävaarassa tuttuun tapaan. Mutta mites kun se loma ei mennytkään kuin Strömsössä…

Personal training – ja fysioterapiapalvelut ovat siis taas lomailun jälkeen käynnissä täyttä häkää Espoossa ja ilmassa on tekemisen meininkiä. Mä niin tykkään tästä valmennushommasta että oli kyllä kiva palata töihin 3 viikon lomailun jälkeen!


No miten se personal trainerin loma sitten meni…

Monet ihanat personal training- ja fysioterapia -asiakkaani ovat kyselleet että miten mun loma meni. Olen aika huono kaunistelemaan asioita ja vastaukseksi olen antanutkin että kiitos kysymästä, ei ehkä ihan nappiin mennyt mutta loma on aina lomaa kuitenkin. Kaikennäköistä vastoinkäymistä ja ikävyyttä voi tulla siis lomallakin mutta näinhän se elämässä vaan on ja se on hyväksyttävä. Tietysti asiat saa harmittaa mutta niihin ei saa jäädä liiaksi vellomaan, vaan täytyy vaan nostaa pää pystyyn ja mennä eteenpäin. Tämä pätee tietysti ihan muuhunkin loman ulkopuoliseen elämään ja erityisesti myös personal training- ja fysioterapia -projekteihin sekä elämäntapamuutoksen tekemiseen.

Joskus niiden vastoinkäymisten edessä on vaan pakko nöyrtyä…


Personal training, fysioterapia tai elämäntapamuutos -projekti kannattaa aloittaa nyt!

Varsinkin elämäntapamuutos -projekteille tulee varata riittävästi aikaa, jotta homma ei kaadu heti ensimmäiseen vastoinkäymiseen. Personal trainer auttaa ja tukee tilanteissa kun tuntuu että tavoitteet ovat vielä kovin kaukana ja eteen tulee se ensimmäinen kupru. Aloita siis elämäntapamuutos, personal training- tai fysioterapiaprojektisi jo tänään ja ota yhteyttä!