Mies 43 v. -Tavoitteena pysyvästi parempi kehonkoostumus ja vahva keskivartalo.

7 kk muutos kehonkoostumuksessa. Upeaa työtä!

Kirsi on ollut juuri minulle sopiva fysioterapeutti/pt. Olen nyt 43 v. ja käynyt salilla ahkerasti, joten kokemusta ja tietoa minulle on vuosien varrella kyllä kertynyt. Luulin siis, että tunnen oman kroppani ja tiedän mitkä heikot ja vahvat lihasryhmäni olivat. Oh boy! Olinpa väärässä…

Päätavoite on ollut rasvan polttaminen, kunnes peili sanoo ”Looks Good!” Samaan aikaan olemme myös keskittyneet heikkojen lihasryhmien vahvistamiseen. Näillä toimenpiteillä olemme saaneet parannettua ryhtiäni ja core -lihaksia tukemaan alaselkää.

7 kk aikana rasvaprosenttini tippui lähes 6 prosenttiyksikköä (16,5 % –> 10,2 %). Tämä on onnistunut tasaisin väliajoin pidettyjen tapaamisen ansiosta, joissa Kirsi on ottanut minusta kehityskuvat ja mitannut kroppani strategiset mitat. Tämän lisäksi olen käynyt Inbody -mittauksessa ennen tapaamisia. Yhteisistä tapaamisista ja seurannasta on ollut suuri apu kurinalaisuuden ja fokuksen ylläpitämisessä!

Kirsi on myös ollut hyvä muutoksen johtaja. Hän ei ole yrittänyt muuttaa kaikkea treenaamisessani ja ruokavaliossani. Aivan alussa kävimme paljon keskustelua siitä, kuinka olen tähän saakka toiminut. Tämän jälkeen lähdimme tekemään pieniä positiivisia muutoksia jokaisessa tapaamisessa. Tällä tavalla minun on ollut helppo omaksua uusia tapoja ja toimintamalleja, joista on tullut jo rutiinia ja uskon että nyt olen matkalla kohti pysyvästi parempaa kehonkoostumusta.

Kirsi ei yritä myydä sinulle mitään, vaan hän muokkaa palvelunsa juuri sinulle sopivaksi!

Iso suositus! 

💪