Orvokki 65v. -Voimaharjoittelulla lisää toimintakykyä arkeen.

Arjen toimintakykyä parhaimmillaan. Nämä pölkyt on lihasvoimalla kärrätty!

Kirsin lempeän tiukka kannustus voimaharjoitteluun kuntosalilla poiki yllättäviä bonuksia kesäisessä viljelypalstaharrastuksessani. Maastavedot ja penkkipunnerrukset olivat tehneet puutarhatöistä, kuten maan kääntämisestä, selkää kuormittamatonta, siedettävää puuhaa. Syksyllä satoa tulikin runsaasti ja sovelsin farmarikävelyä usean yli 6 kilon Halloween -kurpitsan toimiessa oranssinvärisinä ”kahvakuulina”. 

Kerran tarjosin palstanaapurilleni ylimääräisiä mansikanrönsyjä tiukkaan multaan pakatussa parvekekukkalaatikossa ja kun hän otti sen vastaan, horjahti hän laatikon painosta. Rotevan oloinen mies selitti laatikon näyttäneen kevyeltä, kun nostin sen maasta ja kurkotin sitä aidan yli hänelle. 

Mökkitalkoissa kärräsin juuri kaadetun vaahteran pölkkyjä kottikärryillä ylämäkeen, varastoitavaksi liiterin viereen. Kuntosalilla treenattuja lihaksia sain kiittää siitä, että suorastaan juoksin painavan puulastin perille!

Orvokki, 65 v.